KLUBBEN / OM KLUBBEN

Kartdata
Kartdata ©2019 Google
KartdataKartdata ©2019 Google
Kartdata ©2019 Google
Kart
Satellitt

om klubben

Grorud Rotary Club ble etablert i 1968 som den første Rotaryklubben i Groruddalen.
Charterklubb er Klubbnavn Rotaryklubb.
Klubben har 20 medlemmer pr. 1. januar 2015 .  Vi er en samfunnsbevisst yrkesorganisasjon som har satset på å presentere programmer som er opplysende og fengende, med aktuelle tema fra hverdagsliv og fra spesielle innfallsvinkler, og dette fører til at vi har høyt oppmøte og ofte får mange besøk fra andre klubber. Det er vi glad for og stolte av. 

Grorud Rotary Club ble etablert i 1968 som den første Rotary klubben i Groruddalen. Vi har medlemmer fra med erfaring fra ulike yrkesgrupper og mange av våre medlemmer er ansatt i ledende stillinger både innen privat og offentlig virksomhet.  

Vi holder til i Steinhoggermuseet som er etablert i én av de gamle arbeiderboligene i Grorudveien. Disse står på byantikvarens gule liste, og er en viktig del av Oslos historie. I 1917 nedsatte formannskapet i Aker kommune et boligråd som blant annet skulle arbeide for å avhjelpe bolignøden. Selskapet hadde en egen arkitekt, Ragnar Dahl, og i perioden 1920 til 1930 ble det oppført flere titalls hus. Grorudveien 3 og 5 ble oppført i 1924/1925, og er de siste stående boligene av denne typen som ble bygget i Groruddalen i perioden.

Rotary International er en verdensomspennende organisasjon av forretnings og profesjonelt relaterte ledere som arbeider med humanitære og veldedige tjenester og støtter høye etiske standarder i alt sitt arbeid, og hjelper til med å bygge goodwill og fred i verden. Omtrent 1.2 millioner Rotarianere tilhørende mer enn 32.000 klubber i mer enn 200 land og geografiske områder.                                


Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Steinhoggermuséet på Grorud
Adresse: Grorudveien 3
Postnummer: 0962
Sted: Oslo
Land: NO
Møtedag: Onsdag
Møtetid: 11:30
Møtespråk: no


Møtearkivrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...